Малко преди края на 2022 година ви припомняме един текст за прошката,

...
Малко преди края на 2022 година ви припомняме един текст за прошката,
Коментари Харесай

Хората, на които трябва да простим преди Нова година

Малко преди края на 2022 година ви припомняме един текст за прошката, която би трябвало да дадем, с цел да влезем с чиста и лека душа в новата година. (бел.ред.)

Сега е времето да се замислим за хората, на които  трябва да извиним. Въпреки че по-често би трябвало да прощаваме на тези, който ни нараняват, краят на годината е най-хубавото време да дадем амнистия на членовете на фамилията, приятелите и...на най-големите ни врагове. 

Ние постоянно задържаме в себе си отрицателните страсти и настройки и това ни пречи да достигнем задачите си и по този начин да живеем по-щастливо. Ето на кои хора е добре да извиним при започване на годината:

Винаги би трябвало да сме признателни на родителите си. Безусловно! Те постоянно са подготвени да ни оказват помощ, да ни поддържат и да ни насърчат, без значение защо. Едва ли те са най-съвършените хора на света, всеки има своите дефекти, само че родителите са тези, които са ни дали живот , отгледали са ни и са ни помагали в сложни моменти. Ето за какво майките и бащите са преди всичко в листата. Каквото и провинение да имат те, няма нещо, което да е по-силно от връзката, която ви свързва. Простете си и започнете „ на чисто “ следващите 365 дни.

Следващите редове може и да ви костват странни, само че въпреки всичко – простете на враговете си. Това вероятно е най-трудното, само че в случай че го извършите, ще свалите огромен товар от себе си. Да живеете, имайки зъб на някого, може да бъде доста стресиращо.

В реалност, враговете могат да ни дадат доста скъпи уроци за живота. Чуйте техните отзиви, само че не приемайте думите им персонално. Вярвате или не, само че даже може да сте признателни на враговете си в някои аспекти, тъй като те ни оказват помощ да станем по-силни и по-успешни хора.

 нова година iStock
 Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO! Edna предлага Когато безупречната кожа е най-хубавият подарък: засияй със специфичните празнични комплекти на FOREO!
Да извиним на себе си. Ако желаеме да имаме щастлива и сполучлива 2020 година, добре е забравим за нашите провинения, откакто сме си взели поука от тях. Проблемът е, че ние нормално прощаваме на другите и забравяме за себе си. Ако миналата година е била цялостна с неточности, пробвайте да си простите за тях. Новата година е една прелестна опция да се стартира нова страница в живота. Не забравяйте, че грешките и неуспехите могат да ви оказват помощ да станете по-мъдър и мощен човек. Само не забравяйте да не допускате същите неточности два пъти.

Независимо дали преди малко сте разграничени с някого или още не можете да забравите първата си обич, в този момент е моментът да простите на някогашния си. Осъзнайте грешките си, учете се от тях и продължете напред. Не обвинявайте никого за разрушената връзка. Ако вие простите на някогашния си и забравите, през новата година ще намерите любовта си по-бързо, в сравнение с си мислите.

 дневен хороскоп iStock

Когато дадете амнистия на тези хора, които вероятно са ви наранили, вие ще се почувствате свободни да продължите напред и да постигнете най-големите цели в живота си.

Прошката е значима част от един благополучен живот. Научете се да простите на хората към вас и събирайте признателност всеки ден. Това е ключът към голямото благополучие!

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР